Wicked Pearl Magenta 60ml

(Artikelnr: W310)
Wicked Pearl Magenta 60ml Wicked Pearl Magenta 60ml
Wicked Pearl Magenta 60ml Wicked Pearl Magenta 60ml
De Createx Wicked Colors zijn uitstekend geschikt voor het meest diversen airbrush werk op alle ondergronden, van T-shirts, muurschilderingen en illustratief werk tot Custompaint en modelbouw. Wicked Colors hebben een uitstekende hechting, ook op gladde oppervlakken, en zijn met elke blanke lak af te lakken, zowel een Acryl-Urethane of 2K blanke lak.

Wicked Colors bevat een lichte vorm oplosmiddel (minder dan 1%VOC en blijft daarmee ver beneden de EU-normen) is gemixed met een duurzame acrylbinder en de fijnste autolakpigmenten. Dit zorgt voor een uitmuntende flow en met extra doorverdunnen met de Wicked reducer W100 of reducer W500/4012 heeft een nog beter effect op de flow en de tip-dry. 

Wicked Colors zijn reukloos de airbrush is eenvoudig schoon te maken met water of airbrushcleaner.

Wicked Colors is daarmee de airbrushverf voor de professional en heeft een ongekend spuitbeeld en is met de fijnste naaldsets te verwerken. Wicked Colors (0,5 micron) is rechtstreeks uit de fles te verwerken met naald en nozzel maat vanaf 0.2 mm, de Wicked Detail Colors (0,1 micron) vanaf naald en nozzel  0.15.

Om de verwerking te versnellen en een nog betere hechting te krijgen mag Wicked Colors verwarmd worden met een föhn of regelbare verfstripper.

Artikelnummer

W310

Voorraad

€ 11,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Contact

Contact

 

  • Smithweg 1.23   4462HC   Goes  
  • 0113-785147 / 06-54797785
  • info@Lion-Art.nl