Custom Creative

Custom Creative is een nieuw opgerichte onderneming opgericht in 2014, als gevolg van de grote vraag van professionals in de automotive decoratie- en designsector, om producten van goede kwaliteit te vinden tegen een prijs die in overeenstemming is met de huidige situatie.

Dit merk is ontwikkeld met de onschatbare samenwerking van een groep kunstenaars, professionals uit de internationale sector die de producten sinds 2010 hebben bewerkt en geperfectioneerd, zij zijn degenen die ze hebben geselecteerd en verbeterd met de hulp van onze chemici, technologieën realiseren volgens de behoeften van professionals, hoogwaardige resultaten behalen voor een sector, die van de spuitkunst, die steeds veeleisender wordt.

De producten worden onderschreven door wereldberoemde kunstenaars en spuiters. Deze catalogus wordt voortdurend aangepast aan de nieuwe eisen van de sector en ontwikkelt nieuwe producten volgens de behoeften van onze klanten.

Custom Creative verzamelt continu de suggesties van onze technici uit elk land om de goede werking van onze producten in de verschillende wereldwijde gebieden te verifiëren, zowel op het gebied van schadeherstel als op maat gemaakte verf, en biedt hierin een brede en diverse catalogus.

Dit is een oplosmiddelverf dus draag altijd een goed spuitmasker en werk in een goed geventileerde ruimte.
Gebruik op eigen risico.

Gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor het gebruik van Custom Paints, maak in geval van twijfel altijd eerst een test.
Voor het gebruik van Custom Paints zijn onze Algemene voorwaardes van toepassing.
Als je een bestelling plaatst ga je akkoord met deze voorwaardes.
 

MSDS Sheets

Catalogus


BildBild

 
Contact

Contact

 

  • Smithweg 1.23   4462HC   Goes  
  • 0113-785147 / 06-54797785
  • info@Lion-Art.nl