Shadow Chroom verf

Shadow Chroom verf

ACHTERGROND :
  Shadow Chrome is gemakkelijk aan te brengen en kan zelfs met een airbrush worden aangebracht. De grondlaag speelt een belangrijke rol. De kleur van de basis bepaalt het verkregen schaduwchroomeffect. Als de basis donker is (zwart, donkerblauw, etc.), krijgt u een donker chroomeffect. Toegepast op een lichtgekleurde ondergrond (wit, grijs, zilver, etc.) verkrijgt u een lichter schaduwchroomeffect. U zult een verschil merken door een satijn of glanzende afwerking te gebruiken bij het aanbrengen van het schaduwchroom. Laat 60 minuten intrekken tot de effectkleur is aangebracht.

CHROME PAINT :
Goed schudden voor gebruik . Spuit zeer dunne laagjes met een spuitpistool met kleine nozzle  ( 0,5 ~ 1,0 mm ) en een lage druk ( 2 bar ) , laat meer lucht dan verf door (druk lichtjes op de trekker ) tot u bij maximale chroom effect bent . Wacht een paar seconden tussen elke laag om deze te laten drogen. Maak de lagen niet te dik . Tussen elke droge laag, kan het oppervlak worden gepolijst met een stuk katoen om stof en vlekken verwijderen.
Te veel lagen zal een zilver resultaat geven.

 • Breng een zwarte basislak aan.
 • Laat de basislaag 45 minuten volledig drogen en nu bent u klaar om de toplaag 2k Show Clear aan te brengen. (Als je oppervlak al een glasachtige afwerking heeft, ga je naar stap 4.)
 • Breng 2 lagen 2K Show Clear aan en laat drogen. OPMERKING: We raden u aan 36 uur te wachten totdat alle oplosmiddelen zijn verdampt voordat u verder kunt gaan met stap 4. U kunt nu schuren en poetsen indien nodig. Gebruik ontsmettingsalcohol om een ​​streepvrij oppervlak te verzekeren voordat de Chrome wordt aangebracht. Gebruik geen te harde blanke lak dan zal de chroom verf slecht hechten.
 • Begin met het aanbrengen van 2-4 lagen Chrome met een stofeffect, een zeer kleine hoeveelheid materiaal met een aanzienlijke hoeveelheid lucht. Als u een HVLP-pistool gebruikt, moet u ongeveer 20 psi zijn, gebruik anders de aanbevolen luchtdruk voor uw pistool en vergeet niet het materiaalvolume zeer laag te houden.
 • Gebruik tussen de lagen een zeer zachte, pluisvrije doek en verwijder elke keer voorzichtig al het overtollige "stof" van het oppervlak, wanneer u deze stap voltooit, zult u een verbetering van het uiterlijk merken. Als u klaar bent met het aanbrengen van onze Chrome-coating, gebruikt u een zeer zachte, pluisvrije doek, week de doek met schoon warm water en was het object zorgvuldig om al het overtollige "stof" van het oppervlak te verwijderen. Nadat u deze stap hebt voltooid, ziet u een verbetering in het uiteindelijke uiterlijk.
 • Laat de Chrome 30 minuten lucht drogen of bak met 60 graden Celsius gedurende 15 minuten). Zorg ervoor dat al het vocht is verwijderd voordat u doorgaat naar de volgende stap.
 • Je brengt nu onze Custom Paints 1k Clear-coat aan op de Chrome om te "sealen" en te laten drogen. (60 minuten drogen aan de lucht / 15 minuten bakken op 60 graden Celsius).
 • Breng de 2k Show Clear aan en laat deze drogen. Als u dit op een object toepast dat vaak wordt behandeld of wordt blootgesteld aan de elementen, wilt u een 2k Show Clear toepassen.
Deze producten zijn op Solvent basis, wij adviseren een spuitmasker te gebruiken, in een goed geventileerde ruimte.

BildBild

 

Opties:

Artikelnummer

SCRM-01

Velden met een * zijn verplichte velden
Vanaf
€ 8,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Contact

Contact

 

 • Smithweg 1.23   4462HC   Goes  
 • 0113-785147 / 06-54797785
 • info@Lion-Art.nl