Chroom verf

Chroom verf Chroom verf Chroom verf
Chroom verf Chroom verf Chroom verf

Afbeelding 1 is de chroom verf afbeelding 2 met een blauwe candy erover en afbeelding 3 met een candy mix.

ACHTERGROND :

Deze dient een hoogglans zwart te zijn.

CHROME PAINT :
Goed schudden voor gebruik . Spuit zeer dunne laagjes met een spuitpistool met kleine nozzle  ( 0,5 ~ 1,0 mm ) en een lage druk ( 2 bar ) , laat meer lucht dan verf door (druk lichtjes op de trekker ) tot u bij maximale chroom effect bent . Wacht een paar seconden tussen elke laag om deze te laten drogen. Maak de lagen niet te dik . Tussen elke droge laag, kan het oppervlak worden gepolijst met een stuk katoen om stof en vlekken verwijderen.
Te veel lagen zal een zilver resultaat geven.

 • Breng een zwarte basislak aan.
 • Laat de basislaag 45 minuten volledig drogen en nu bent u klaar om de toplaag 2k Clear aan te brengen. (Als je oppervlak al een glasachtige afwerking heeft, ga je naar stap 4.)
 • Breng 2 lagen 2K Clear aan en laat drogen. OPMERKING: We raden u aan 36 uur te wachten totdat alle oplosmiddelen zijn verdampt voordat u verder kunt gaan met stap 4. U kunt nu schuren en poetsen indien nodig. Gebruik ontsmettingsalcohol om een ​​streepvrij oppervlak te verzekeren voordat de Chrome wordt aangebracht. Gebruik geen te harde blanke lak dan zal de chroom verf slecht hechten.
 • Begin met het aanbrengen van 2-4 lagen Chrome met een stofeffect, een zeer kleine hoeveelheid materiaal met een aanzienlijke hoeveelheid lucht. Als u een HVLP-pistool gebruikt, moet u ongeveer 20 psi zijn, gebruik anders de aanbevolen luchtdruk voor uw pistool en vergeet niet het materiaalvolume zeer laag te houden. Spuit met een pistool met een fijne verneveling max 1.0 nozzle.
 • Gebruik tussen de lagen een zeer zachte, pluisvrije doek en verwijder elke keer voorzichtig al het overtollige "stof" van het oppervlak, wanneer u deze stap voltooit, zult u een verbetering van het uiterlijk merken. Als u klaar bent met het aanbrengen van onze Chrome-coating, gebruikt u een zeer zachte, pluisvrije doek, week de doek met schoon warm water en was het object zorgvuldig om al het overtollige "stof" van het oppervlak te verwijderen. Nadat u deze stap hebt voltooid, ziet u een verbetering in het uiteindelijke uiterlijk.
 • Het vernissen vereist een speciale techniek : Begin met 4 droge lagen (micro lagen) beginnen , met telkens 1 tot 2 minuten tussentijd. Pas nadien normaal vernissen.  
  De topcoat-stap is de kritische stap, aangezien elk vloeibaar product dat over de chroomlaag van toepassing is, de positie van de microchrome deeltjes kan veranderen en het moirror effect kunnen vernietigen. men kan 80% van het oorspronkelijke spiegel effect behouden of alles verliezen. Daarom is het belangrijk om de instructies hierna te volgen.
  Over de chroomverf: hoe droger hoe beter: bakken (tot 150 ° C) of laat het dagen drogen.
 • Als voorbeeld hebben we eerst de Createx UVLS 4050 waterbasis vernis gespoten over de chroom verf. Deze volledig laten drogen en toen de 2k gespoten. Op deze manier hadden we het minste verlies van het spiegel effect.
Deze producten zijn op Solvent basis, wij adviseren een spuitmasker te gebruiken, in een goed geventileerde ruimte.

BildBild

 

Opties:

Artikelnummer

CHRM

Velden met een * zijn verplichte velden
Vanaf
€ 16,00 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Reviews

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Contact

Contact

 

 • Smithweg 1.23   4462HC   Goes  
 • 0113-785147 / 06-54797785
 • info@Lion-Art.nl